Isbiter-Røkelaks-Pinnekjøtt-Lutefisk-Spekeskinke-Fenalår-Rakfisk-Elgkjøtt-Multer-Reinsdyrkjøtt-Mårpølse-Vossakorv-Vigramor-Fiskekaker-Hummer

Fredriks Røkeri

Fredrik Møller Andersen, «The Smoker», har gjennom flere år perfeksjonert kunsten å røke laks.

Med dedikert fokus på kvalitative prosesser og bevaring av det flotte håndverket, produserer han i dag de aller beste røkelaks-produktene som er å få på markedet. Selvfølgelig med råflotte norske råvarer.

Kontakt oss

Det finnes ingen snarveier

Etter altfor mange år i bransjen :), kan jeg med sikkerhet si at det ikke går å jukse seg frem til et høykvalitets fiskemat-produkt.

Hos Fredriks Røkeri bevarer vi ikke bare det fantastiske håndverket det er å lage en skikkelig god røkelaks. Vi begrenser også – i den grad det er mulig – bruken av konserveringsmidler, slik at sluttproduktet både er sint og selvfølgelig steingodt!

Besøk nettsiden
Isbiter-Røkelaks-Pinnekjøtt-Lutefisk-Spekeskinke-Fenalår-Rakfisk-Elgkjøtt-Multer-Reinsdyrkjøtt-Mårpølse-Vossakorv-Vigramor-Fiskekaker-Hummer

Ta direkte kontakt med Fredrik på epost eller telefon for mer informasjon om våre produkter, utsalgssteder og bestilling.

Telefon +47 908 91 918
Epost: fredrik@thesalmon.com