Fredrik Møller Andersen, «The Smoker», har gjennom flere år perfeksjonert kunsten å røke laks.

Fredriks Røkeri
Med dedikert fokus på kvalitative prosesser og bevaring av det flotte håndverket, produserer han i dag de aller beste røkelaks-produktene som er å få på markedet. Selvfølgelig med råflotte norske råvarer.

Det finnes ingen snarveier
Etter altfor mange år i bransjen :), kan jeg med sikkerhet si at det ikke går å jukse seg frem til et høykvalitets fiskemat-produkt.
Hos Fredriks Røkeri bevarer vi ikke bare det fantastiske håndverket det er å lage en skikkelig god røkelaks. Vi begrenser også – i den grad det er mulig – bruken av konserveringsmidler, slik at sluttproduktet både er sint og selvfølgelig steingodt!

Ta direkte kontakt med Fredrik på epost eller telefon for mer informasjon om våre produkter, utsalgssteder og bestilling.
Telefon +47 908 91 918
Epost: fredrik@thesalmon.com