Omtaler

Fredag, 20. januar 2017

Oslo Fiskehall vil lage sjømatsenter på Vippetangen

Fiskehallen ønsker å være med når politikerne skal lage liv på Vippetangen. Problemet er at festeavtalen med kommunen går ut om seks år og eierne vet ikke om de får drive videre på tomta etter det.
– Vi kan ha storskjerm som viser hvordan fisken blir tatt opp i havet, direkte fra fiskebåten, sier daglig leder i Fiskehallen, Bjørn Gjeitnes, om sjømatsenteret han håper blir en realitet.

Se hele artikkelen

Onsdag, 3. desember 2014

Velkommen til Fiskehallen!

På kaia losses vogntog etter vogntog. Hver eneste morgen. På et kjøkken stekes tusenvis av fiskekaker. Hver eneste morgen. I annen etasje lutes det daglig fire tonn juletorsk. Hver eneste jul. Rundt omkring svirrer 100 mennesker som lukter fisk. Hele året.

— Dette er gutta som ikke sover! skriker en vogntogsjåfør som kommer med fersk fisk fra Sunndalsøra. Han har knapt fått åpnet bakdørene før de første truckene ivrer til for å lette semitraileren for lasten dens. Hver eneste natt, året rundt, sniker 12-15 vogntog fra Vestlandet og Nord-Norge seg nærmest ubemerket inn i hovedstaden med maritimt relaterte produkter.Klokken har så vidt passert 05 tirsdag morgen. Mens store deler av Oslo sover, har det allerede i godt over én time vært full aktivitet i Fiskehallen på Vippetangen.

Se hele artikkelen